Ring oss idag!
073 - 055 66 21

Våra tjänster

Vi utför allt inom papp, omläggning och nyläggning av papptak samt Shingel och listtäckning. Reparationer och stormskador av tak och takpannor. Diverse plåtarbete, hängrännor, vindskivor etc. Målning av plåtdetaljer, samt alg- och mossbehandling på tak.

Vi lämnar alltid garanti på utförda arbeten. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök, där vi går igenom era önskemål och tillsammans hittar en lösning som passar era behov.

Viktig information inför takbehandling

Trebolit Elastolit - utvecklad för svenskt klimat

Elastolit är ett av Sveriges äldsta och mest klassiska tätskiktssystem för låglutande tak. Det har visat sig fungera utmärkt på åtskilliga miljoner kvadratmeter tak runt om i Sverige. Anledningen till detta är att Elastolit är utvecklad för våra svenska klimatförhållanden med allt ifrån regn och snö till kyla, värme och vind samt att den alltid installeras av auktoriserade takentreprenörer. Elastolit är uppbyggd på en stark polyesterstomme som omges av SBS-modifierad bitumen, för att skydda mot UV-ljus och halka ligger skikt av granulat på ovansidan. Elastolit är komplett tätskiktssystem med brett färgprogram som dessutom kan utföras med kväveoxidreducerande granulat.

Säker montage

Trebolit Elastolit för tak installeras med antingen gasol- eller eldriven utrustning. I de flesta fall fästs tätskiktet genom mekanisk förankring, vilket är det säkraste och lättaste sättet att få ett tak som ligger tryggt under rejäla stormar. Alternativt kan mattorna även strängsvetsas mot underlaget.

Vi använder oss av Trebolits produkter.